Twitter hesap silme

Twitter hesabınızı kapatmaya karar verdiyseniz aşağıdaki like tıklayıp hesap silme (Delete twitter account) işlemine devam edebilirsiniz. Unutmamanız gereken twitter hesap silme işlemini gerçekleştiren kullanıcılarının verilerini yalnızca 30 gün süre ile veri tabanınında saklar bu süre geçtiğinde twitter hesap silme işlemini gerçekleştiren kullanıcıların verilerini artık veri tabanından sonsuza kadar silmiş olur 30 gün sonunda artık twitter hesabınızı geri almak tekrar aktif hale dönüştürmek isteseniz dahi bu mümkün olmayacaktır.




Twitter hesap silme linki : https://twitter.com/settings/accounts/confirm_deactivation



Ücretsiz Forex Eğitimi Kazanmak için tıklayın


Yorum Gönder